Jom Follow

Testimoni Dexandra Melting Dengan Suami

Testimoni Dexandra Melting Dengan Suami

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur

1 Million dan Boss for him sangat banyak permintaan....
Baunya rasa melting habaq hang!!
Buat baru yang baru nak cuba pakai perfume tu boleh lah mulakan dengan pakai perfume Dexandra 1 Million atau Boss
Whatsap Cik Nur 0174832534


Sembang petang

Sembang petang

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Sembang petang,Perfume Dexandra,Dexandra

HAMIL

TAKUT HAMIL...
SARI mengadu kepada ibunya tentang hal buruk yg menimpanya. . . . .

SARI : (ketakutan) Maakkk, mana bapak?

IBU : Bapak keluar...ngko dah kenape?!

SARI : (dgn nada pelan) minta maaf Mak...kemungkinan Sari hamil.

IBU : (terkejut) Apa?

SARI : (gementar) Ya, hamil.

IBU : Aaahh...tak mgkin, ko cuma sakit je tu... ko pi rehat je situ...

SARI : Tapi sejak kebelakangan ini...Sari selalu muntah2, Mak.

IBU : (rasa geram) Aaahh...paling2 pun masuk angin je ko itu.. pi beli minyak angin... sembuh jugak ko tu nanti.

SARI : (tersedu-sedu) hikss...hikss...tapi kenapa skrg Sari suka makan yg masam2, Mak . . . ?
IBU : (dgn kesal sambil menjerit) Cukup2 la kau berangan SARIpudin!!!. Mak lempang jugak ko nanti. Pondan mana boleh beranak!!!!!


Awak sangat wangi Dexandra

Awak sangat wangi Dexandra

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Awak sangat wangi Dexandra,Perfume Dexandra,Dexandra

AWAK SANGAT WANGI

"Awak...owhh...awak"

"Saya ker??"

"Awak lerrr...cuma nak cakap wanginya awak!!"

"Emmm...ye ker!!terima kasih...Guna Dexandra jer!Wangikan!!

Berbunga-bunganya hati bila dipujikan!!Dengan Dexandra boleh lah selalu dapat pujian!!Wangian yang harum membuatkan orang sekeliling akan tertarik dengan kita!!Tengok tu penangan wangian Dexandra!!

Impikan pujian setiap masa boleh whatsap Cik Nur 0174832534 untuk dapatkan wangian Dexandra!!Anda wangi orang sekeliling pun selesa!!Satu semburan pun pasti dapat pujian nanti!!

Testimoni Dexandra Boleh Pergi Jauh

Testimoni Dexandra Boleh Pergi Jauh

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Testimoni Dexandra Boleh Pergi Jauh,Perfume Dexandra,Dexandra

Tak perlu malu malu nak mengaku pakai Dexandra....coz Dexandra ada potensi untuk melangkah jauh.Dengan packagingnya yang cantik dan harga pun berpatutan!!

Whatsap Cik Nur untuk beli perfume Dexandra 0174832534


Perfume Dexandra The One

Perfume Dexandra The One

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Perfume Dexandra The One,Perfume Dexandra,Dexandra

The One By D&G

Fruity | Vanilla | White Floral | Sweet | Powdery 

Perfume Dexandra:
1) 35ml,EDP perfume
2) Mudah di bawa travel
3) Produk bumiputera halal dan boleh dibawa solat
4) Tahan lebih lama iaitu lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfume adalah yang paling di cari pengemar perfume
7) Menepati citarsa & permintaan rakyat Malaysia

Whatsap ke 0174832534
Whatsap ke 0174832534
Whatsap ke 0174832534

IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVE!!

Selamat pagi Rakan Dexandra

Selamat pagi Rakan Dexandra

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Selamat pagi Rakan Dexandra,Dexandra,Perfume Dexandra

Semoga pintu rezeki sentiasa terbuka untuk kita,doa dan senyum serta ikhlaskan diri dalam setiap perbuatan.Semoga dipermudahkan...

Jangan lupa zasss Perfume Dexandra sebelum keluar rumah

Perfume Dexandra:
1) 35ml,EDP perfume
2) Mudah di bawa travel
3) Produk bumiputera halal dan boleh dibawa solat
4) Tahan lebih lama iaitu lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfume adalah yang paling di cari pengemar perfume
7) Menepati citarsa & permintaan rakyat Malaysia

Whatsap ke 0174832534
Whatsap ke 0174832534
Whatsap ke 0174832534

IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVE!!



Dexandra ciptakan mood romantis

Dexandra ciptakan mood romantis

Posted in
No comments
By Blog Cik Nur
Dexandra ciptakan mood romantis,Dexandra,Perfume Dexandra

DEXANDRA CIPTAKAN MOOD ROMANTIS

Betul ker ni??Nape tak percaya ker??Cuba dulu baru tahu betul ke tak!!!

Dexandra menjadikan suasana bertambah romantis dengan harumannya!!Ada bermacam pilihan wangian di Dexandra dan antaranya ialah Pour Homme Extreme by Bvlgari untuk romantiskan kehidupan!!

Diinspirasikan dari Dexandra untuk jejaka ciptakan suasana romantis bersama yang tersayang!!Diilhamkan dari cedar,aldehydes,tea dan musk membuatkan wangian woody,fresh spicy dan aromatic!!

Dambakan suasana yang romastis dalam kehidupan boleh whatsap Cik Nur...0174832534..Cik Nur akan membantu anda memilih wangian yang sesuai untuk disesuaikan dengan mood anda!!

Mesti cuba yer!!Baru tahu dapat ciptakan mood romantis atau tidak!!


Published..Blogger Templates. Powered by Blogger.